Firmware partially updated (IoT, ARM, DSP, BCU, Safety); EP760 inactive in app — Need USB files & step-by-step guide

Good afternoon! @BLUETTI_CARE I have the same problem as other users PBOX does not connect to EP760, I want to ask you to activate PRO to remove and bind my EP760 again

Доброго дня Богдане ! Де саме видно режим PRO в додатку
Я подавав із самого додатку і на пошту прийшло підтвердження що PRO активовано , але я ніде не бачу цього
Проблема та ж сама PBOX , немає можливості підключитись до мого EP 760 та баги в оновленнях контролера і батарей

@FishMAN, приветствую.
Я и другие пользователи заметили, что появление меню ПРО в приложении происходит с задержкой. С чем это связано - не понятно.
ПРО будет видно в “Мои Устройства/ PBOX…/ Настройки”.
Но первично вам необходимо подключиться по Блютузу к PBOX в меню МОИ УСТРОЙСТВА (добавить новое и выбрать PBOX…)

Богдан @Bohdan_D дякую за реакцію ! Так як Ви пройшли всі кола аду ) і як я зрозумів все у Вас запрацювало, я хотів попросити Вас, щоб я описав свою проблему і Ви дали своє бачення.
Дивіться , я встановив EP760 + 2 B500, буквально тиждень тому, під’єднав до живлення своєї квартири, роботи зроблені кваліфікованим електриком , і по монтажу там все ок. Але в мене не має WiFi покищо , тому що інвертор стоіть не в квартирі, а в коридорі багатоквартирного будинку (скоро поставлю повторвач WiFi і домашній сигнал буде добивати до IOT контролера). Переше підключення зробив через блютуз, відповідно додав пристрій , і все було наче ок. Не міг розібратись як влючити заряджання від мережі (вже розібрався, налаштування часу і вибір зеленого тарифу), і подумав, що мабуть потрібно оновити firmware, ну і оновив) на свою голову, через мобільний інтернет на телефоні. Потім все як у всих, IOT**** став PBOX**** , мій EP760 *** неактивний, при спробі підключення пише EP760*** не знайдено. Дійсно до PBOX через bluetooth можна підключитись в режимі обмеженого користування, але при спробі додати до моїх пристроів, пише PBOX не знайдено. Далі , при встановленні оновлень, частина оновлень батарей , видало помилку 23 , і на зараз щось встановилось після перезавантаження системи. а щось так і не оновлється, до 33% доходить і знову помилка. Надайте рекомендаціі, я слабо володію англійською , тому мені важко сплкуватись з @BLUETTI_CARE , щоб адміну задавати правильні питання. я прочитав весь ВАШ шлях впринципі все зрозумів, але перед тим як буду звертаись до @BLUETTI_CARE , хотів попросити Вас росписати , саме покроково , що Ви робили і як досягли того. що ви можете нормально користаваитсь своєю системою. Дякую, чекаю на відаовідь тезко (мене теж звуть Богдан) .

@Bohdan_D , @BLUETTI_CARE , @BLUETTI
I placed an order for Pro mode through the Bluetti app, did everything as required in the app, entered the code that was sent to my email, and it’s not visible anywhere that I became PRO, when I try to submit again and enter the code that comes to my email, it says that I’m already PRO.

@BLUETTI_CARE , @BLUETTI Hello! Please check the Pro status of my account! I don’t see it anywhere in BLUETTI UP

Hi @FishMAN, thank you for getting in touch with us.
We have received your private message. Next, please provide your SN code, device settings, and other relevant details via private message to facilitate our follow-up on this matter.

Приветствую, Богдан.
Вы делаете все то же, что проделал я в свое время… И судя по тому, сколько прошло времени, режим ПРО уже должен быть виден в приложении. Думаю, раз дело дошло до переписке в личке с поддержкой, у вас скоро все будет хорошо. Ребята - профи, и вас с нерешенным вопросом не оставят.
Единственное, что я бы порекомендовал, обновлять прошивку на устойчивом соединении, когда оно у вас появится на объекте.
И еще, помните, что у нас с поддержкой лаг по времени)

@Bohdan_D Дякую Вам ! Наразі все як Ви описали ! Pro активувався! Додав PBOX , вже працює як має бути ! В Pro є можливість змінити регіон автентифікації і розблочити мій EP760 на повну потужність , зараз стоїть Німеччина і 4600 від батареї і 4200 максимум бере на заряд ! Удачі Вам і бережіть себе !

1 Like

@BLUETTI_CARE , @BLUETTI
Thank you GURU ) Everything is ok now! PBOX is connected to “My devices”, PRO is active. You are super admins, it’s nice to deal with such support :handshake:

2 Likes